Fontijn is overtuigd van het nut van internetmarketing voor uw website of webwinkel. Het is niet voor niets, dat we in onze nieuwsbrieven daar telkens weer op wijzen. Natuurlijk is het pas van belang wanneer de toepassing van uw website erom vraagt. Bij een webwinkel is dat belang er zonder meer.

Filmpjes kunnen bij marketingondersteuning een rol van betekenis spelen. Misschien ontdekte u al dat YouTube een belangrijke rol speelt als entertainmentkanaal, maar u ziet nu nog niet het belang ervan als online ondernemer. Toch is dit er zeker. We zetten een paar feiten voor u op een rijtje:

  • YouTube is na Google de op één na grootste zoekmachine ter wereld;
  • YouTube is zelfs een onderdeel van Google;
  • Steeds meer filmpjes van YouTube verschijnen tussen de organische Google zoekresultaten;
  • YouTube plaatst gratis een video en het toevoegen aan een pagina is eenvoudig;
  • Filmpjes delen door middel van sociale netwerken wordt steeds populairder.


Bovenstaande kennis in handen van een ervaren marketingbureau  als bijvoorbeeld Fontijn is eenvoudig te vertalen naar meer bekendheid voor uw product of dienst. Het kan uw klanten een goed inzicht geven over de activiteiten van uw onderneming.

Over de toepassing in films vertellen wij u graag meer, evenals over de succesfactor bij het maken van die film. Alleen een sterke film is niet voldoende, deze moet uw doelgroep uiteraard aanspreken. Zelfs de naamgeving bij het plaatsen luistert zeer nauw. Net als ‘links’ en ‘backlinks’ en hoe er slim gebruik gemaakt kan worden van andere verhalen. Nieuwsgierig geworden? Meer informatie geven wij u graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Reageren zorgt voor een afspraak.